júl
12

Gerda és a leállósáv

Címkék: gerda | Szerző: Zenóbia | 9:49 am

Ült az anyósülésen, nézegette a férfi borostás profilját, és gondolta magában, hogy ez a ritkás borosta nem is olyan szexi, mint elsőre tűnt.

Azután még azt is gondolta, hogy mi lenne, ha ő most hirtelen rosszul lenne, hányingerre panaszkodna, és félre kellene állnia a férfinek a leállósávba, hogy belőle kijöhessen a reggelire evett tej meg csokis keksz. A leállósávban pedig a férfi gyorsan kiugrana az autóból kirakni az elakadás jelzőt, mert azt mindenki tudja, hogy a leállósáv veszélyes zóna, majd odaszaladna hozzá amúgy borostásan, és tartaná Gerda fejét szolidan, miközben kijön belőle az a bizonyos reggeli. Gerda közben tudná, hogy ő most valójában saját magát okádja le, milyen asszony az, aki két hónap házasság után már csalja a férjét.

Aztán Gerda, jobb meggyőződése ellenére azt mondaná, hogy induljanak tovább, a csodásan romantikus hotel felé, ahol majd szex közben a férjére gondolna, hogy az most otthon fekszik egyedül az ágyukban, és rá gondol, de nem úgy, hogy most a feleségem épp egy másik pasi alatt fekszik a ribanc, hanem kedvesen, hogy szegény ő is egyedül alszik éppen. 

A férfi így aztán megnyugodva, hogy véget ért a hányás, kezdené megkerülni a kocsit, közben azon morfondírozna, hogy ezt a nőt most nekem meg kell majd csókolnom, amikor láttam mi jött ki a száján, és még egyebeket is, pont egy ilyet kellett kifognom. Amikor ezt gondolná, akkor jönne arra a nagyon kialvatlan kamionos, aki megmentené attól, hogy meg kelljen csókolnia Gerdát, meg attól is, hogy valaha még bárkit.

Így elmélkedett Gerda az anyósülésen, mikor egyszer csak érezte, hogy kavarodik felfele a gyomra. Rá is tette finoman a kezét a férfi karjára, jelezve, hogy azt hiszi, le kellene húzódni a belső sávból inkább. 

A bejegyzés trackback címe:

https://gerda.blog.hu/api/trackback/id/tr203059802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása